Aktiviteter

Relax & opplevelse i Romsdalen

Har du hektiske dager? Da kan du ta det rolig og slappe av på verandaen med den flotte utsikten.

Trenger du å lade batteriet? Ta en fjelltur i hjertet av Romsdalsfjellene eller besøk en av de flotte destinasjoner i nærheten.

Søker du adrenalin? Prøv Høydeparken i Verma.

 

Du finner alltid mye å velge fra! Her kommer noen få tips:

TROLLSTIGEN

 

En av Norges mest dramatiske og best besøkte attraksjoner og en av de mest berømte strekningene langs Nasjonale turistveger.

Veien er åpent fra mai til okt / nov. Sjekk aktuell info her.

 

Les mer

RAMPESTREKEN

 

Turen opp Romsdalstrappa til det nye utsiktspunktet ved Rampestreken er en spektakulær fjelltur som gir en fantastisk utsikt over Åndalsnes, Romsdalsalpene og Romsdalsfjorden.

 

ROMSDALSEGGEN

 

en av Norges flotteste fjellverdener. Oppe man får se ut over Romsdalsfjellene, med Trollveggen, Romsdalshorn og Vengetindene som de mest markante.

 

Les mer

KIRKETAKET (1439 m)

 

En av de mest populære fjell- og toppturene i Romsdalen. Du bare pakker litt mat og drikke og stikker rett ut fra hyttedøra. Fin tur på sommer som vinter.

 

 

MÅSVATNET

 

En fin familietur til innsjøen Måsvatnet leder fra hytta forbi Skarsætra, omkranset med de lekkre panoramatiske fjelltopene. I målet finnes en turist selvbetjent hytte hvor man kan hvile før tur tilbake.

 

ÅNDALSNES

 

Tindehovedstaden i Romsdalen ligger klemt mellom fjord og fjell og danner et naturlig utgangspunkt. ​Du finner her den smaragdgrønne elva Rauma, de stupbratte fjellsidene, flotte broer og frodige fossefall.

Les mer

VIA FERRATA

 

En morsom klatrerute, omgitt av fantastisk utsikt, og du trenger ikke å være en profesjonell klatrer eller turgåer for å oppleve det!

 

 

 

Les mer

HØYDEPARKEN

 

Har du sett finaleriggen i tv-programmet 71 grader nord? Nå har du mulighet til å prøve en lignende rigg. Høydeparken Villa Verma er en unik opplevelse der du kombinerer vakker natur og heftige utfordringer.

 

Les mer

GEIRANGENFJORDEN

 

Perla blant norske fjorder.

Den dype, blå Geirangerfjorden står på UNESCOs verdensarvliste og er omkranset av majestetiske fjelltopper, ville fossefall og grønn og frodig vegetasjon.

 

 

Les mer

GUBRANDSJUVET

 

Et 5 meter smalt og 25 meter høyt juv som elva Valldøla presser seg gjennom. Vatnet har formet et system

av dype jettegryter og finurlege formasjoner.

 

 

Les mer

ATLANTERHAVSVEIEN

 

Denne nasjonale turistruten har blitt kalt verdens vakreste vei og har blitt kåret til "Norsk århundrets konstruksjon". Det forbinder øya Averøy med fastlandet via en rekke små øyer og øyer spenket av totalt åtte broer over 8,274 meter.

TROLLVEGGEN BESØKSSENTERET

 

ligger under Trollveggen, Europas høyeste loddrette fjellvegg. Besøkssenteret er et spektakulært bygg, med store panoramavinduer mot Trollveggen.

Åpent fra 1.6. til 31.8.

 

Les mer

RAUMABANEN

 

Raumabanen går mellom Dombås og Åndalsnes og er kåret til Europas mest naturskjønne togreise av reisemagasinet Lonely Planet.

 

 

Les mer

BERGTATT OPPLEVELSE

 

Utforsk de mystiske marmorgrottene. Besøkende tas ombord på flåte over den underjordiske innsjøren under fortryllende belysning.

 

 

Les mer

CONTACT

Heinålivegen 103

6320 Isfjorden, Norway

 

hytta@heinali.no

 

+47 98 68 55 02

+47 46 83 41 89

PAYMENT METHODS

  • cash
  • card
  • vipps
  • bank transfer (advanced payment)

Copyright © Heinåli Hytta © All Rights Reserved