Vinter

Romsdalen er et av landets flotteste toppturområder med alpine topper og et stort antall med varierte nedkjøringer for alle ferdighetsnivåer. Kom for din egen opplevelse!

Hytta er en paradis for de som liker snø, ski og moro ute i kuldegrader og varmt og kos inne, ved peisovn med varmdrikke.

Vinter på Heinåli Hytta

Langrenn

Sette på deg skia utenfor hyttedøra og kom deg på det oppkjørte sporet som starter noen få meter unna. Det er alltid bra trening og bevegelse i flotte vinterdager.

Sjekk skiløype HER.

Topptur

Hytta ligger ved foten av de flotte Romsdalsfjellene. Du kan sette på deg skia utenfor dør og ta en tur på Kirketaket eller en av mange andre toppturer i nærområdet. Blant annet kan du gå opp på Galtåtind, Loftskarstind, Klauva, Moanebba, Blånebba eller Skarven og nyte den fantastiske nedkjøring.

Sikkerhet er viktig og det gjelder spesielt i vinter. Vær oppmerksom om vær varsling og følg aktuell situasjon her.

Guidet tur

 

Vil du få opplæring i rutevalg og tips og triks om toppturer? Er du ikke kjent med området?

Bestill en tur med en lokal sertifisert guide. Du lærer noe og kommer trygt hjem, fylt av ny opplevelse.

Skisenter

Er du glad i å kjøre slalåm? Det er to pene skisentre i nærheten av hytta hvor kan du tilbringe en fin

aktiv dag.

 

Rauma skisenter ligger i Isfjorden ca 15 km langt fra hytta. Du finner en T-heis 1100 meter lang der med 3 nedfarter fra lett til krevende nivå. Fint sted til hele familie.

 

Bjorli skisenter ligger mindre enn en time kjøretur fra hytta. Det tilbyr alpinskianlegg av høy standart og med snøsikerhet fra november til mai er et av de anleggene med lengst skisesong i Norge. Skianlegget har 6 heiser, hvorav en er 6-seters Express heis, og 11 nedfarter med total lengde på 19.6 km.

På og omkring Bjorli er der oppkjørt 100 km langrenns-turløyper. Rett ved siden av Bjorli Skisenter finner du parkeringsplass, skiutleie, skiskole, ski shop/service samt kafé.

Rauma skisenter (Skorgedalen)
Bjorli skisenter

Skøytebane

Anlegget finnes i Isfjorden Idrettslag og består av to baner.

En skøyte- og hockeybanebane på 26 x 56 meter med hockeyvant. Denne banen har kjøleanlegg, banen er åpen ca 4-5 måneder hvert år i perioden oktober –> mars.

 

En naturisbane på ca 50 x 35 meter med vant rundt halvparten av banen, denne islegges når været / temperaturen tillater det.

Sjekk her.

Isfjorden skøytebane

Søker du moro med snø sammen med familie eller din vennergjeng?

 

Husk din barndom når du gled ned baken på alt som minnet akerbrett. Nå det kan være enda mer fun ...

 

 

Stabile oppblåsbare brett tar deg på tur ned bakken i den hastiget du selv bestemmer. Du kan velge mellom trygg skianlegg nedkjøring eller utfordrende fjell nedkjøring.

Airboard - Friluftslek
Airboard - Friluftslek

CONTACT

Heinålivegen 103

6320 Isfjorden, Norway

 

hytta@heinali.no

 

+47 98 68 55 02

+47 46 83 41 89

PAYMENT METHODS

  • cash
  • card
  • vipps
  • bank transfer (advanced payment)

Copyright © Heinåli Hytta © All Rights Reserved